Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Βρες την Επαγγελματική Backpack που σου Ταιριάζει!

Κάθε φθινόπωρο η επιστροφή στο γραφείο είναι η ιδανική ώρα και για μια μικρή ανανέωση, έτσι δεν είναι; Ίσως με κάτι που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοσή σας!

Σας έχουμε την ιδανική πρόταση για φέτος το φθινόπωρο: κάντε τις καθημερινές σας μετακινήσεις πιο εύκολες και στιλάτες με ένα επαγγελματικό backpack που θα συνδυάζει τέλεια άνεση, στιλ και λειτουργικότητα. Backpacks και επαγγελματικές τσάντες είναι πλέον must για επαγγελματίες και εργαζομένους που μεταφέρουν συχνά τον προσωπικό τους εξοπλισμό, έγγραφα και gadgets στο γραφείο, με την ανθεκτική τους κατασκευή, το κομψό τους design και τους άφθονους αποθηκευτικούς τους χώρους.

Παρακάτω, έχουμε επιλέξει για σας έξι δημοφιλείς επιλογές από τη μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές τσάντες και backpacks των καταστημάτων Costas Theodorou!

  1. Tumi – Slim Solutions Brief Pack

Με την υπογραφή της Tumi, το κομψό μα διακριτικό αυτό Brief Pack θα χωρέσει όλα τα πολύτιμα προσωπικά σας είδη, χαρίζοντάς σας παράλληλα μοναδική άνεση και ελευθερία κινήσεων ενώ μετακινήστε στους πολύβουους δρόμους της πόλης.

Με ειδικές, ενισχυμένες θήκες για laptop και tablet, και πλήθος από εσωτερικά και εξωτερικά διαμερίσματα, θα κρατήσει όχι μόνο οργανωμένα, αλλά και απόλυτα ασφαλή τα έγγραφα και τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, επιτρέποντάς σας να τα βάζετε και να τα βγάζετε εύκολα και γρήγορα.

  1. Samsonite – Laptop Backpack GuardIT 2.0

Αποδεικνύοντας πως η λειτουργικότητα και η άνεση στην κίνηση συνδυάζονται άψογα, το νέο σχέδιο του GuardIT 2.0 της Samsonite κάνει τη μεταφορά ενός laptop 17 ιντσών πιο εύκολη από ποτέ, διατηρώντας παράλληλα ένα ακόμη πιο κομψό μα διαχρονικό επαγγελματικό look.

  1. Samsonite – Guardit 2.0

Αν προτιμάτε μια crossover επαγγελματική τσάντα, με την ίδια όμως ποιότητα κατασκευής, εργονομία και πρακτικότητα, τότε η έκδοση Briefcase του GuardIT 2.0 της Samsonite είναι η ιδανική επιλογή. Η ειδική επένδυση στα χερούλια και τον ιμάντα απαλύνουν την ένταση του βάρους στον ώμο, όση ώρα κι αν χρειαστεί να μεταφέρετε τον φορητό σας υπολογιστή.

4) American Tourister – At Work Laptop Backpack 15.6″

Η επαγγελματική συλλογή AT Work της American Tourister ξεχωρίζει για το μοντέρνο, νεανικό της στιλ, που παραμένει όμως όσο επαγγελματικό χρειάζεται για οποιαδήποτε εταιρεία ή γραφείο – όπως αυτό το Laptop Backpack 15.6″, σε φανταστική μπλε melange απόχρωση.

Η σειρά περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα από  Laptop Bags και Laptop Backpacks για φορητούς υπολογιστές όλων των μεγεθών, σχεδιασμένα να γίνουν ο καθημερινός σας σύντροφος στο καθημερινό σας πρόγραμμα, με πολλαπλά διαμερίσματα, θήκες και ειδικά χωρίσματα για καλύτερη οργάνωση.

5) American Tourister – AT Work Laptop Backpack 17.3’’

Αν ψάχνετε να βρείτε μια ανθεκτική, μα στιλάτη λύση για να μεταφέρετε ένα  17άρι laptop, ένα 10άρι tablet και… τη μισή βιβλιοθήκη σας σε χαρτιά και φακέλους, τότε αυτό το κομμάτι της σειράς AT Work είναι η τέλεια επιλογή.

Μοντέρνο σχέδιο με ματ μαύρο χρώμα εξωτερικά και καλοδιαλεγμένες χρωματικές αντιθέσεις στο εσωτερικό του, ξεχωρίζει κυρίως για την απαράμιλλη αντοχή στο βάρος, τη μεγάλη του χωρητικότητα και την εργονομία του.

6) Samsonite XBR 2 Wheeled Business Case

Κλείνουμε με τον ορισμό της λειτουργικότητας για επαγγελματίες με βαρύ επαγγελματικό εξοπλισμό, που πρέπει να μεταφέρεται σε μεγάλες αποστάσεις.

Το XBR 2 Wheeled Business Case της Samsonite σάς επιτρέπει να μετακινηθείτε άνετα και γρήγορα, χωρίς να καταπονείτε καθόλου τους ώμους, τη μέση ή τα γόνατά σας κατά τη διάρκεια της μετακίνησης, ενώ το πατενταρισμένο σύστημα προστασίας της Samsonite εγγυάται απόλυτη ασφάλεια για τις ευαίσθητες συσκευές σας.

Κομψές, διαχρονικές και συνάμα μοντέρνες, οι επαγγελματικές τσάντες και τα backpacks των καταστημάτων Costas Theodorou σάς χαρίζουν καινοτομία, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και ακαταμάχητο στιλ!

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή μας και επιλέξτε το backpack που έχει σχεδιαστεί για τις δικές σας ανάγκες!