Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Γνωρίστε το Νέο Έξυπνο και Πρακτικό Πορτοφόλι Garzini

Η Garzini έχει γίνει συνώνυμο του πάθους για τελειότητα, της προσοχής στη λεπτομέρεια και της ανθεκτικότητας. Έγινε διάσημη γιατί οι δημιουργίες της κατορθώνουν πάντοτε να ξεχωρίζουν για τους σωστούς λόγους.

Το νέο πορτοφόλι Garzini ενσαρκώνει τις αξίες του Brand με τον καλύτερο τρόπο.

Μια Ματιά στο Παρελθόν

Παρότι η Garzini ιδρύθηκε το 2016, η ιστορία της ξεκινά μερικά χρόνια πιο πίσω, το  2012, όταν ο εμπνευστής της εταιρείας αποφάσισε να αφήσει την καλοαμειβόμενη θέση του και να απολαύσει μια ταξιδιωτική περιπέτεια στην Αυστραλία.

Όταν μετά από μερικούς μήνες έψαχνε να βρει τρόπο να βγάλει μερικά χρήματα για να μείνει κι άλλο, δημιούργησε ένα πορτοφόλι, το Magic Wallet, για τουρίστες και άρχισε να το πουλά σε τοπικές αγορές. Η τεράστια επιτυχία του σχεδίου του τού επέτρεψε να μείνει όχι απλά μερικούς μήνες παραπάνω, αλλά 4 χρόνια!

Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, το Βέλγιο, συγκέντρωσε την πείρα και τα σχόλια που άκουγε από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, και σχεδίασε ένα νέο Magic Wallet: βελτιωμένη σχεδίαση, καλύτερα υλικά, ιδανικό μέγεθος και έξυπνες λύσεις για τον σύγχρονο καταναλωτή, που χρησιμοποιεί πλέον πλαστικό χρήμα πολύ συχνότερα από ό,τι μετρητά.

Σύντομα, η μικρή επιχείρηση επεκτάθηκε σε περισσότερες από 30 χώρες, δημιουργώντας μια μοναδική συλλογή από 100 και πλέον μοναδικής ποιότητας προϊόντα.

4 Λόγοι που θα Λατρέψετε το Magic Wallet

  1. Διατηρούν την Τσέπη σας Λεπτή

Τα χρόνια που κυκλοφορούσαμε με την τσέπη φουσκωμένη από το πορτοφόλι μας, με κίνδυνο να γλιστρήσει και να πέσει δίχως να το καταλάβουμε, έχουν περάσει. Το Magic Wallet είναι εξαιρετικά λεπτό –ακόμη κι όταν είναι γεμάτα– γιατί ούτε χιλιοστό χώρου δεν πάει χαμένο.

Το καλύτερο; Το λεπτό τους σχέδιο δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τη λειτουργικότητά τους. Αποθηκεύει άνετα τις κάρτες και τα χρήματά σας, παραμένοντας κομψό και εύχρηστο οπουδήποτε κι αν είστε.

  1. Διατηρούν τις Κάρτες σας Ασφαλείς

Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα, ακόμη και smartphones, προστατεύονται πλήρως, λόγω της τεχνολογίας RFID (Radio Frequency Identification) που χρησιμοποιούν: ειδικές πλακέτες δεν επιτρέπουν σε απατεώνες να σκανάρουν και να υποκλέψουν τις προσωπικές πληροφορίες από τις κάρτες και τη συσκευή σας, διασφαλίζοντας τα χρήματα και τις συναλλαγές σας.

  1. Άψογο Στιλ, Τέλεια Αίσθηση

Το Magic Wallet κατασκευάζεται αποκλειστικά από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, με διπλή ραφή, συνδυάζοντας έτσι διαχρονική, ακαταμάχητη γοητεία και τέλεια αίσθηση.

Φτιαγμένο στο χέρι από τεχνίτες που έχουν τελειοποιήσει μετά από χρόνια πείρας την τέχνη της δερματουργίας, το Magic Wallet θα μαγνητίσει αμέσως την προσοχή των γύρω σας.

  1. Είναι το Τέλειο Δώρο

Συσκευασμένο σε ένα κομψό κουτί, το Magic Wallet είναι τέλειο δώρο για κάθε περίσταση! Εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας με ένα δώρο που θα τους συντροφεύει για χρόνια, με ποιότητα και λειτουργικότητα που θα τους θυμίζει πάντοτε πόσο νοιάζεστε για αυτούς.

Ανακάλυψε τη συλλογή πορτοφολιών Garzini και τα μυστικά της έξυπνης σχεδίασής τους!