Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Γυναικείες Τσάντες: 5 Επιλογές που Αξίζει να Έχεις Στη Συλλογή σου

Το απόλυτο σύμβολο της γυναικείας εμφάνισης – αλλά και απαραίτητο αξεσουάρ που κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Ναι, η τσάντα είναι το απόλυτο must σε κάθε γυναικεία εμφάνιση. Πολλές είναι οι γυναίκες που δηλώνουν ερωτευμένες με τις τσάντες και δεν παραλείπουν να ανανεώνουν κάθε σεζόν την συλλογή τους!  

Για να παίξει, όμως, σωστά το ρόλο της, πρέπει να επιλεχτεί προσεκτικά, ώστε να είναι στιλάτη, πρακτική και να εξυπηρετεί την γκαρνταρόμπα σου. Κάνοντας έξυπνες επιλογές, μπορείς με λίγες μόνο τσάντες να συμπληρώσεις τέλεια το κάθε σου outfit.  

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τέλεια tips για να επιλέξεις την ιδανική τσάντα για κάθε ώρα της ημέρας.

 

1. Καθημερινή Τσάντα

 


Κάθε γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει μια τσάντα… passe-partout – άνετη, με άφθονο χώρο για τα απαραίτητα αξεσουάρ αλλά και για ό,τι άλλο χρειάζεσαι για τις υποχρεώσεις της ημέρας. Προτίμησε λοιπόν μια μεγάλη, ανθεκτική τσάντα, με αρκετά χωρίσματα και άνετο μήκος.  

Μη θυσιάσεις, όμως, την κομψότητα στο βωμό των καθημερινών υποχρεώσεων! Η καθημερινή σου τσάντα δεν πρέπει να προδίδει το στιλ σου, αλλά να μπορεί άνετα να σε συνοδεύσει για ένα καφέ με τις φίλες σου, δίχως να απαιτεί να φορέσεις κάτι πολύ… φαντεζί και δύσκολο στη διαχείριση. Μια nude ή μονόχρωμη τσάντα με φινετσάτο μα διακριτικό σχέδιο είναι ό,τι πρέπει!  

2. Τσάντα Ταξιδιού – Εκδρομής

 


Εκτός από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, όμως, υπάρχουν και τα απολύτως απαραίτητα breaks. Μια τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για εκδρομές και ταξίδια είναι απολύτως απαραίτητη για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.  

Η τσάντα που θα επιλέξεις για αυτόν τον σκοπό πρέπει και πάλι να είναι ευρύχωρη, πρόσεξε όμως το υλικό κατασκευής της. Πρέπει να είναι ανθεκτική για να αντέχει στις κακουχίες και τα μικροατυχήματα των ταξιδιών!  

3. Τσάντα Εργασίας

 


Αν εργάζεσαι έξω από το σπίτι τότε σίγουρα θα χρειαστείς μια ειδική τσάντα για το γραφείο. Πρέπει να έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα μιας καθημερινής τσάντας, αλλά να είναι πιο σικάτη και λιγότερο… βαρετή. Πρέπει να αποπνέει δυναμισμό, σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση, να αποπνέει θηλυκότητα αλλά και κύρος – και, φυσικά, να χωράει το notebook και τα απαραίτητα έγγραφα της δουλειάς σου!  

4. Τσάντα για Casual Εξόδους 


Είναι η τσάντα που θα απογειώσει την απογευματινή σου έξοδο, που χρειάζεται κάτι πιο επίσημο και elegant από την τσάντα που παίρνεις για καφέ αλλά όχι κάτι τόσο εξεζητημένο όσο ένας φάκελος. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι το σχετικά μικρό μέγεθος, η έντονη θηλυκότητα και το ιδιαίτερο σχέδιο, ίσως σε παστέλ αποχρώσεις, που θα μαγνητίζει το βλέμμα και την προσοχή. 

5. Τσαντάκι – Φάκελος 


Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή σου ένα εντυπωσιακό τσαντάκι φάκελος που θα συμπληρώνει τέλεια το βραδινό σου outfit. Μη φοβηθείς τα μη συμβατικά σχέδια σε αυτή την περίπτωση. Η σαγήνη, η θηλυκότητα και to playful mood θα είναι αποτελούν πλέον τα κριτήρια επιλογής σου, καθώς στόχος θα είναι μια λαμπερή, εντυπωσιακή εμφάνιση, που θα είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Από την άλλη, σιγουρέψου ότι θα έχει αρκετό χώρο για το μακιγιάζ, το κινητό και το πορτοφόλι σας!  

Ανακάλυψε εδώ μια μεγάλη ποικιλία από γυναικείες τσάντες για κάθε περίσταση, στιλ και εμφάνιση