Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Επίλεξε το Πορτοφόλι που Ταιριάζει στην Προσωπικότητά σου!

Το πορτοφόλι, εκτός από must ανδρικό αξεσουάρ, είναι και υπέροχη ιδέα για δώρο – και τα καταστήματα Costas Theodorou έχουν μια πλούσια συλλογή, που ανταποκρίνεται σε κάθε στιλ και προσωπικότητα.

Παρακάτω, θα δείτε 5 πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα από τη συλλογή μας…

Απλό μα ακαταμάχητο στιλ, το Camel Active Vegas ξεχωρίζει για το υψηλής ποιότητας δέρμα του, τις καλά μελετημένες του διαστάσεις και την πρακτική του σχεδίαση: δίχως κεντρικό κούμπωμα για να ανοίγει εύκολα, με 6 διαφορετικά ανοίγματα για τις πιστωτικές σας κάρτες και ξεχωριστά διαμερίσματα για κέρματα, χαρτονομίσματα και κάποιο σημαντικό έγγραφο.

Κλασικό και διαχρονικό!

Το Garzini Cavare είναι το πρώτο πορτοφόλι του διάσημου Brand με θήκες για κάρτες τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, με ειδική σχεδίαση που επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και επανατοποθέτησή τους, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος να πέσουν από μόνες τους.

Χάρη στα πρακτικά «μανίκια» στο εσωτερικό, το Garzini Cavare παραμένει λεπτό, ώστε να χωράει τέλεια στην μπροστινή ή την πίσω τσέπη του παντελονιού ή του πουκαμίσου σας, χωρίς να κάνει το ρούχο να «κρεμάει» αντιαισθητικά.

Για ένα σχέδιο που πραγματικά ξεχωρίζει δίχως να χάνει τη διαχρονικότητά του, το εμβληματικό πορτοφόλι το Miniwallet της Secrid συνδυάζει πολυχρηστικότητα και απίστευτη χωρητικότητα.

Με διάτρητο εξωτερικό,  που εξασφαλίζει καλό κράτημα και ιδιαίτερο στιλ, το Miniwallet της Secrid διαθέτει πατενταρισμένο μηχανισμό που σας επιτρέπει να βγάζετε τις κάρτες σας με μια απλή κίνηση. Ταυτόχρονα, το έλασμα αλουμινίου τις προστατεύει από το λύγισμα, το σπάσιμο και την ανεπιθύμητη ασύρματη επικοινωνία (με την οποία κάποιος θα μπορούσε να αρπάξει χρήματα από τον λογαριασμό σας).

Μικρή και συνάμα με άφθονους χώρους, αυτή η εκδοχή του Miniwallet διαθέτει όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς (πατενταρισμένος μηχανισμός αφαίρεσης και τοποθέτησης καρτών, προστασία από ασύρματη πρόσβαση, αλουμινένιο έλασμα), αλλά ξεχωρίζει για τον vintage χαρακτήρα του: προσεκτικά λειασμένη επιφάνεια και φινίρισμα με κερί που χαρίζει μια γοητευτική, «ταλαιπωρημένη από τον χρόνο» όψη.

Το κερί το καθιστά πιο ευαίσθητο στις γρατζουνιές, κάνοντας αυτό το ζωντανό δέρμα πιο προσωπικό με την πάροδο του χρόνου – σαν να φέρει την υπογραφή της ζωής του ατόμου που το χρησιμοποιεί.

Το Cardprotector είναι το πιο μίνιμαλ πορτοφόλι της συλλογής Secrid. Εξοπλισμένο με τον πατενταρισμένο μηχανισμό και το περίβλημα από αλουμίνιο, κερδίζει τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό του χρώμα και τη sleek σχεδίασή του.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και δείτε από κοντά τη μεγάλη γκάμα χρωματισμών και σχεδίων των καταστημάτων COSTAS THEODOROU σε ανδρικά πορτοφόλια!