Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Κάνε το Back to School σου Αξέχαστο, με Costa Theodorou!

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κι η ευκαιρία για μια νέα αρχή, και νέες εμπειρίες πάντα συναρπάζουν τα παιδιά.

Κι αν το δικό σας αγγελούδι το έχει πάρει λίγο πιο… κατάκαρδα που τελειώνουν οι καλοκαιρινές του διακοπές, μια νέα σχολική τσάντα αναμφίβολα θα το γεμίσει με τον απαραίτητο ενθουσιασμό!

Στα καταστήματα του Costa Theodorou οι μαθητές μπορούν να βρουν τη σχολική τσάντα που ονειρεύονται! Η μεγάλη μας γκάμα περιλαμβάνει αμέτρητες επιλογές για παιδιά και νέους κάθε ηλικίας, από μαθητές νηπιαγωγείου έως φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό!

Νηπιαγωγείο

Το μικρό σας ζουζούνι θα ξετρελαθεί με τις τσάντες Happy Sammies & Disney, που γίνονται παιχνίδι και πιστή τους συντροφιά εκτός από πρακτική βοήθεια για τα βιβλία και τα μολύβια τους!

Αξιολάτρευτες και φτιαγμένες για αγκαλιές και ζούληγμα, ξεχωρίζουν για την παιχνιδιάρικη σχεδίασή τους, εμπνευσμένη είτε από κάποιο χαριτωμένο ζωάκι, είτε από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney! Έτσι θα φτιάχνουν τη διάθεση στους μικρούς μας μαθητές και θα τους κρατούν παρέα ακόμη κι όταν δεν έχουν ιδιαίτερη διάθεση… για γνώση!

Ανθεκτικές, άνετες και ειδικά σχεδιασμένες για το ευαίσθητο σώμα των μικρών παιδιών, φοριούνται εύκολα με τους εργονομικούς και μαλακούς τους ιμάντες.

Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο

Με μια τεράστια γκάμα από σχολικές τσάντες για παιδιά κάθε ηλικίας, τα καταστήματα Costa Theodorou προσφέρουν άφθονες επιλογές σε στιλ και πρακτικότητα σε παιδιά και εφήβους!

Οι τσάντες Himawari  ξεχωρίζουν στη φετινή μας συλλογή. Η μοναδική τους σχεδίαση τους χαρίζει ένα υπέροχο casual στιλ και τεράστια χωρητικότητα, δίχως να γίνονται ογκώδεις ή δύσκολες στον χειρισμό. Κατασκευασμένες από ειδικό, αδιάβροχο ύφασμα, θα προστατέψουν το περιεχόμενό τους ακόμη και στη βροχή.

Για πιο νεανικές μα εξίσου στιλάτες επιλογές με άφθονες πρακτικές λύσεις, η σειρά Fantom είναι ιδανική εναλλακτική: από ανθεκτικό ύφασμα με απαλά γεμίσματα για την πλάτη και τους ώμους, προσφέρει άφθονους χώρους, με ειδική θήκη για φορητό υπολογιστή και πρακτικές εξωτερικές τσέπες για εύκολη πρόσβαση στο πορτοφόλι ή το κινητό τηλέφωνο.

Η σειρά από τσάντες και backpacks American Tourister προσφέρει ένα ακόμη πιο επαγγελματικό look δίχως να θυσιάζει τη νεανική μα κομψή του γραμμή. Σε διάφορες διαστάσεις για laptop κάθε μεγέθους, με επιλογές με πτυσσόμενο χερούλι και ροδάκια για εύκολη μεταφορά όταν έχουν μεγάλο και βαρύ περιεχόμενο, γίνεται ο ιδανικός σύντροφος για μαθητές και σπουδαστές που αναγκάζονται να μεταφέρουν πολλά βιβλία και ευαίσθητα αξεσουάρ.

Πανεπιστήμιο

Για φοιτητές που χρειάζεται να μετακινούνται και να ταξιδεύουν συχνά για τις σπουδές και τις επισκέψεις σε γονείς και φίλους, τα καταστήματα Costa Theodorou προσφέρουν σετ ταξιδιωτικών βαλιτσών μοναδικής κατασκευαστικής ποιότητας και ασυναγώνιστης σχεδίασης, από τους διασημότερους κατασκευαστές παγκοσμίως, όπως η Flying Horse και η Samsonite.

Συνδυάζοντας μοναδικά το ελαφρύ βάρος με τρομερή αντοχή, εξασφαλίζουν εύκολη μεταφορά, άψογη ασφάλεια και άνετο ταξίδι.

Τα καταστήματα Costa Theodorou προσφέρουν για αυτή τη σχολική χρονιά φανταστικά πακέτα και προσφορές για φοιτητές! Μάθε περισσότερα στη σελίδα μας στα social media ή στον επίσημο ιστότοπό μας!