Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Ανοιξιάτικη Συλλογή από Γυναικείες Τσάντες!

Δεν υπάρχει εποχή που να μας ανεβάζει τόσο πολύ την ψυχολογία όσο η άνοιξη: το ξύπνημα της φύσης, η ζωντάνια των χρωμάτων, οι ηλιόλουστες μέρες και… φυσικά, τα ανοιξιάτικα συνολάκια που ανυπομονούσαμε να βγάλουμε από την ντουλάπα ή… να ξεσηκώσουμε από τις βιτρίνες.  

Κι αφού όλα γύρω μας ανανεώνονται, ώρα να κάνουμε κι εμείς το ίδιο, με το πιο εμβληματικό γυναικείο αξεσουάρ

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή από γυναικείες τσάντες στα καταστήματα Costas Theodorou ξεχωρίζει για την ακαταμάχητη κομψότητα και στιλ των οίκων Feretti και Gabor, που θα συμπληρώσουν τέλεια το spring outfit σας.

Gabor – Space & Style 

Οι γυναικείες τσάντες Gabor είναι διάσημες για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζουν μεγάλους, άνετους χώρους, με σοφιστικέ κομψότητα και πρωτότυπο design

Μια ματιά στο εσωτερικό τους πείθει αμέσως για αυτό τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο παντρεύεται η πρακτικότητα με το σικάτο σχέδιο: πρακτικά διαμερίσματα και τσέπες διατηρούν τα πάντα προστατευμένα και τακτοποιημένα, ενώ ανθεκτικά shoulder straps πέφτουν ανάλαφρα στον ώμο και προσαρμόζονται εύκολα στο δικό σας κορμί. 

Έντονα Χρώματα 

Άνοιξη δίχως χρώμα δεν νοείται – και η ανοιξιάτικη συλλογή από γυναικείες τσάντες στα καταστήματα Costas Theodorou δεν μας απογοητεύουν. 

Leather διαχρονικές αποχρώσεις συνδυάζονται με έντονα φλοράλ σχέδια, τολμηρούς τόνους και χρωματικές εναλλαγές με φόντο γεωμετρικά σχήματα, που θα συμπληρώσουν ιδανικά τις πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις σου.  

Fashion Statements με Τσάντες Feretti  

Οι τσάντες Feretti χαρίζουν αυτό το έξτρα chic που χρειάζεται κάθε βραδινή εμφάνιση στην ανοιξιάτικη συλλογή μας. 

Διάσημες για τα αυστηρά επιλεγμένα, prime quality υλικά, την αψεγάδιαστη κατασκευή και τα fashion statement στοιχεία, όπως animal prints, αξεσουάρ από μέταλλο, αλυσίδες σε χρυσό και ανάγλυφα σχέδια, οι τσάντες Feretti είναι σχεδιασμένες να τραβούν την προσοχή και να μαγνητίζουν το βλέμμα. 

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Ανοιξιάτικη Συλλογή! 

Μοναδικά σχέδια και η υπέροχη ανοιξιάτικη αύρα της ανανέωσης συναντούν την τελευταία λέξη της μόδας και της άνεσηςστη νέα μας ανοιξιάτικη συλλογή από γυναικείες τσάντες Costas Theodorou!

Ανακάλυψέ την και καλωσόρισε την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου, για την πιο απόλυτη και σικάτη ανανέωση: από νεανικά backpacks και shoulder bags έως top-handle bags, στα καταστήματα Costas Theodorou θα βρεις σίγουρα τη γυναικεία τσάντα που ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά σου!