Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Τα Top Χρώματα για τη Σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που θα Κυριαρχήσουν στις Γυναικείες Τσάντες

Άνοιξη σημαίνει χρώμα. Πράγματι, όταν ακούτε αυτή τη λέξη, δεν σας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό ένα πολύχρωμο, λουλουδένιο σκηνικό;  

Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος να καλωσορίσουμε την Άνοιξη και να τη βάλουμε στην καθημερινότητά μας, είναι να γεμίσουμε χρώμα την γκαρνταρόμπα και τις καθημερινές μας εμφανίσεις.  

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στις γυναικείες τσάντες την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022!  

  • Πορτοκαλί  

Το πορτοκαλί ήδη κυριαρχεί σε καταλόγους ρούχων και αξεσουάρ για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 – και οι γυναικείες τσάντες δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.  

Ένας συνδυασμός ρομαντικής απαλότητας και διακριτικής έντασης, το πορτοκαλί είναι must επιλογή για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας φέτος – και μια τσάντα σε αντίστοιχη απόχρωση, μπορεί να δώσει το χρώμα σε καθημερινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις.  

  • Πράσινο 

Το πράσινο, ειδικά στις ανοιχτές, φωτεινές αποχρώσεις του έκανε δυναμική επανεμφάνιση σε πολλές συλλογές οίκων για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022. Εμπνέοντας φρεσκάδα, αισιοδοξία και αυτή τη θετική διάθεση που γαληνεύει όταν το παρατηρούμε γύρω μας, συνδυάζεται εύκολα με ανοιχτόχρωμα outfits.  

  • Ροζ 

Δεν χωρά αμφιβολία πως η σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 λατρεύει τις bold αποχρώσεις, που τραβούν αμέσως την προσοχή και μαγνητίζουν το βλέμμα. Σε ένα τέτοιο trend, το ροζ δεν θα μπορούσε να λείψει.  

Το απόλυτο νεανικό χρώμα ανανεώνει τη διάθεσή μας και χαρίζει μια παιχνιδιάρικη και συνάμα ρομαντική γοητεία στις ανοιξιάτικες πρωινές και απογευματινές μας εμφανίσεις.  

  • Μοβ – Έντονο Μπλε 

Το μοβ κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα spring trends, και το 2022 δεν αποτελεί εξαίρεση, ιδιαίτερα σε τόνους που το φέρνουν πιο κοντά στο σκούρο και έντονο μπλε και το βιολετί-κόκκινο. Ιδανικά για βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις, και μια τσάντα σε οποιοδήποτε από αυτά τα δύο χρώματα θα μπορούσε πολύ εύκολα να συνδυαστεί με smart casual outfits.    

  • Κίτρινο 

Συνώνυμο του φωτός, του ήλιου και της θετικής διάθεσης, το κίτρινο έρχεται φέτος σε μια ακόμη πιο φωτεινή απόχρωση, που θα χαρίσει μια νεανική και ζωηρή διάθεση στο πρωινό και απογευματινό σύνολο που θα επιλέξετε για να το συνοδεύσει.  

Ώρα να φέρεις ανοιξιάτικη αύρα και χρώμα στις εμφανίσεις σου! Ανακάλυψε την ανανεωμένη συλλογή από γυναικείες τσάντες στα καταστήματα COSTAS THEODOROU και κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις!