Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Χειμερινή Συλλογή από Γυναικείες Τσάντες

Απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ και το απόλυτο fashion statement, η γυναικεία τσάντα είναι μοναδικό σύμβολο θηλυκότητας που εξασφαλίζει πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας, αλλά και αναδεικνύει κάθε σας εμφάνιση.

Ώρα για ανανέωση, λοιπόν, και η νέα χειμερινή συλλογή από γυναικείες τσάντες στα καταστήματα Costas Theodorou είναι σχεδιασμένη να ικανοποιήσει κάθε γούστο, με διάφορα χρώματα και σχέδια που συνδυάζονται άψογα με πάρα πολλά outfits και να συνοδέψουν ιδανικά κάθε σας έξοδο, από το πρωί μέχρι τη νύχτα.

Μεγάλοι Χώροι – Ακαταμάχητο Στιλ

Οι γυναικείες τσάντες της χειμερινής μας συλλογής συνδυάζουν μοναδικά το στιλιστικό κόμματι με τις πρακτικές λύσεις που απαιτεί κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Μεγάλοι χώροι, οργανωμένοι σε διακριτικά διαμερίσματα και τσέπες, κατορθώνουν το… «ακατόρθωτο»: όχι μόνο να προστατεύουν αλλά και να διατηρούν οργανωμένα τα πράγματά σας, ώστε να είναι εύκολο να βρείτε αυτό που θέλετε, κάθε στιγμή, χωρίς κόπο και αμηχανία.

Και όλα αυτά, με την ανυπέρβλητη σχεδιαστική κομψότητα των οίκων Feretti και Gabor.

Χρώματα που Κερδίζουν την Προσοχή 

Στη χειμερινή μας συλλογή, γήινα και παστέλ χρώματα κυριαρχούν, δένοντας μοναδικά με το χειμωνιάτικο σκηνικό: μπεζ, καφέ, μπορντό, ενώ δεν λείπουν αποχρώσεις του κίτρινου, του λευκού και του μαύρου.

Chic Σχέδια, Ακαταμάχητο Στιλ

Διαχρονικά αλλά και πρωτότυπα σχέδια αποπνέουν ακόμη μεγαλύτερη θηλυκότητα και γοητεία: λεπτομέρειες με animal prints, μεταλλικά αξεσουάρ και γνήσιο δέρμα άριστης ποιότητας χαρίζουν σε κάθε κομμάτι της συλλογής έναν απόλυτα μοναδικό χαρακτήρα, ώστε να βρείτε την τσάντα που εκφράζει καλύτερα τη δική σας προσωπικότητα και ταιριάζει με τα αγαπημένα σας outfits.

Prime Quality Δημιουργίες με Διεθνή Υπογραφή

Οι τσάντες Feretti και Gabor είναι διάσημες για την άψογη σχεδιαστική και κατασκευαστική τους ποιότητα.

Νεανικά backpacks, σικάτες shoulder bags και κομψές top-handle bags, όλες κατασκευασμένες αποκλειστικά από υλικά άριστης ποιότητας και με μοναδική προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Από την κάθε ραφή ώς το παραμικρό φερμουάρ και το strap που θα κρατά την τσάντα σας σταθερά μα ανάλαφρα στον ώμο, κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο να μαγνητίζει την προσοχή και να αντέχει στιλιστικά και αισθητικά στον χρόνο.

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Χειμωνιάτικη Συλλογή! 

Φανταστικά σχέδια από διάσημους διεθνείς οίκους εγγυώνται μια αυθεντική ανανέωση για τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα!

Ανακαλύψτε μοναδικά κομμάτια στη νέα χειμωνιάτικη συλλογή από γυναικείες τσάντες Costas Theodorou τόσο στο φυσικό, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και απολαύστε την πιο «ζεστή» ανανέωση στην καρδιά του χειμώνα!