Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Νέα Χρονιά, Νέα Ταξίδια, Νέα Ταξιδιωτική Βαλίτσα!

Ο νέος χρόνος πλησιάζει και, μαζί του, νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις και νέα ταξίδια.

Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα δώρο στον εαυτό μας: μια βαλίτσα, προσαρμοσμένη στις δικές μας ανάγκες, στο δικό μας γούστο και στο δικό μας στιλ ταξιδίου θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τις εξορμήσεις που μας περιμένουν τη νέα χρονιά.

Δείτε παρακάτω 5 από τις δημοφιλέστερες επιλογές σε ταξιδιωτικές βαλίτσες για το 2023!

Σας παρουσιάζουμε τη Magnum ECO, ειδικά σχεδιασμένη για ταξιδιώτες που αγαπούν το περιβάλλον και αναζητούν έναν ασφαλή, πρακτικό και εκπληκτικό σύμμαχο για τα ταξίδια τους.

Κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά, η Magnum ECO δεν κάνει κανέναν απολύτως συμβιβασμό στην άνεση και τη λειτουργικότητα, συνδυάζοντας έτσι μοναδικά βιωσιμότητα, ασφάλεια, μικρό βάρος και μεγάλη χωρητικότητα για το επόμενό σας ταξίδι!

Προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, η Fantom ξεχωρίζει για το απέριττο στιλ της, το ανθεκτικό της κέλυφος, την άνετη κύλιση κατά τη μεταφορά (ανεξάρτητα από το βάρος των πραγμάτων που μεταφέρει), και το επίπεδο ασφάλειας και οργάνωσης που προσφέρει στον ταξιδιώτη.

Σχεδιασμένη να σας προσφέρει ξεγνοιασιά και άνεση, θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας σε ταξίδια στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Εμβληματικός σχεδιασμός, η καινοτόμος τεχνολογία Curv® και η κατασκευαστική ποιότητα ενός από τα κορυφαία brands ταξιδιωτικού εξοπλισμού στον κόσμο – αυτή είναι η υπογραφή της Samsonite C-Lite.

Εξοπλισμένη με διπλούς τροχούς και επιμήκη διπλή χειρολαβή έλξης, η Samsonite C-Lite ξαφνιάζει με τη μεγάλη της χωρητικότητα, το χαμηλό της βάρος και τη μεγάλη αντοχή, στοιχεία που αναμφίβολα θα κάνουν το ταξίδι σας ακόμα πιο απολαυστικό.

Ξεκλειδώστε μια νέα εποχή ταξιδιωτικών επιδόσεων με το Proxis!

Με εξωτερική επένδυση από Roxkin™, ένα αποκλειστικό πολυστρωματικό υλικό που αναπτύχθηκε από τη Samsonite, η Proxis λυγίζει κάτω από πίεση (όπως ένα χτύπημα) και αμέσως μετά ξαναβρίσκει το σχήμα της, χαρίζοντας αξιοσημείωτη αντοχή, ελαστικότητα και ελαφριά κατασκευή.

Ο εκλεπτυσμένος της σχεδιασμός απηχεί αυτοπεποίθηση, ενώ η αγορά της εξασφαλίζει και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προγράμματος εγγύησης  WeCare της Samsonite.

Η Heat Wave συνδυάζει χαρακτηριστικά που την κάνουν τον ιδανικό ταξιδιωτικό σύντροφο, με τη σπορ εμφάνιση, την πολυεστερική επένδυση και την κλειδαριά συνδυασμού 3 ψηφίων – για ασφαλές ταξίδι, χωρίς έγνοιες για τα προσωπικά σας είδη.

Και όλα αυτά σε μια εξαιρετική σχέση τιμής – ποιότητας. Εσείς απλά επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα!

Επισκεφτείτε το E-shop των καταστημάτων Costas Theodorou και κάντε στον εαυτό σας και στο αγαπημένο σας πρόσωπο το τέλειο δώρο για τις ταξιδιωτικές αποδράσεις της νέας χρονιάς!