Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Βρείτε το Ιδανικό Χριστουγεννιάτικο Δώρο για τα Αγαπημένα σας Πρόσωπα

Θέλετε να κάνετε ένα καλοδιαλεγμένο, πρακτικό και συνάμα κομψό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά… έχετε στερέψει από ιδέες;

Ώρα για λίγη έμπνευση, λοιπόν! Στα καταστήματα Costas Theodorou μπορείτε να βρείτε πανέξυπνες ιδέες δώρων για την οικογένεια και τους φίλους σας – και παρακάτω έχουμε επιλέξει μερικές…

1) Γυναικεία Τσάντα

Διαχρονική επιλογή που θα ζωγραφίσει ένα αστραφτερό χαμόγελο στο πρόσωπό κάθε γυναίκας, μια γυναικεία τσάντα συνδυάζει κομψότητα και πρακτικότητα, αναδεικνύοντας παράλληλα τη θηλυκότητά της.

Και μιας και μιλάμε για θηλυκότητα, οι τσάντες Alberta Ferretti αποτελούν μια από τις πιο κομψές προτάσεις για τον φετινό χειμώνα: πασίγνωστες για το εκλεπτυσμένο γούστο και τη διαχρονική τους αισθητική, παντρεύουν το κλασικό με το σικάτο με τρόπο που μαγνητίζει το βλέμμα.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ευρύχωρο μα εξίσου στιλάτο, μια τσάντα Gabor είναι ιδανικό pick:  casual shoulder bags σε trendy σχέδια αποκλειστικά από δέρμα και υλικά άριστης ποιότητας – το απόλυτο must-have για μια χειμερινή γκαρνταρόμπα!

Μια κομψή δερμάτινη τσάντα σε μοντέρνα γραμμή με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα απαραίτητα (πορτοφόλι, μακιγιάζ, κινητές συσκευές, ατζέντα κτλ. ) θα συμπληρώσει άψογα την εμφάνιση κάθε γυναίκας. Εξάλλου, με τόσες μοναδικές επιλογές σε γυναικείες τσάντες, σίγουρα θα βρείτε αυτήν που αποτυπώνει καλύτερα το στιλ και την προσωπικότητα του αγαπημένου σας προσώπου.

2) Πορτοφόλι

Ένα πορτοφόλι είναι φανταστικό δώρο: σύμβολο επιτυχίας και κύρους, είναι κάτι πολύ προσωπικό, που λέει πολλά όχι μόνο για αυτόν που το δέχεται ως δώρο, αλλά και για αυτόν που το προσφέρει.

Για έναν άντρα, ένα καλόγουστο πορτοφόλι αποτελεί  ίσως το μόνο αξεσουάρ (μαζί με το μπρελόκ και το τηλέφωνό του) που δεν αποχωρίζεται λεπτό, όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για μια γυναίκα, συμπληρώνει τέλεια το καθημερινό της ντύσιμο, συγκεντρώνοντας χρήματα, πιστωτικές και άλλα προσωπικά έγγραφα, κρατώντας τα οργανωμένα και ασφαλή, και επιτρέποντάς της να τα βρει και να τα χρησιμοποιήσει εύκολα και γρήγορα μες στον πυρετό της ημέρας.

3) Business Backpacks

Τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που συνταιριάζουν στιλ και πρακτικότητα – ειδικά για τις καθημερινές υποχρεώσεις. Τι πιο ωραίο από το να έχει το αγαπημένο σας πρόσωπο το δώρο σας κάθε μέρα στην εργασία του – και να σας λέει κρυφά «ευχαριστώ» κάθε φορά που κάνει τη ζωή του πιο εύκολη;

Ένα business backpack είναι το τέλειο παράδειγμα: θα κρατά ασφαλή και οργανωμένα χαρτιά, τάμπλετ και ηλεκτρονικό υπολογιστή, στέκοντας ξεκούραστα και ανάλαφρα στην πλάτη – όσο βαρύ κι αν είναι το περιεχόμενο! Φανταστική επιλογή για άτομα που μεταφέρουν συχνά έγγραφα και επαγγελματικό εξοπλισμό από το σπίτι στο γραφείο.

4) Backpacks & Mummy Backpacks

Ένα κλασικό backpack είναι πανέξυπνη πρόταση για δώρο: ανθεκτικό, ανάλαφρο, με  έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, χαρίζει κομψότητα και άνεση στις μετακινήσεις κάθε ώρα της ημέρας. Μήπως έχετε μια καινούργια μαμά στην οικογένεια ή στην παρέα; Ένα mummy backpack είναι το τέλειο δώρο που θα της λύσει τα χέρια κάθε φορά που πρέπει να βγει από το σπίτι και να πάρει μαζί της όλο τον… μωρουδίστικο εξοπλισμό! Θα μεταφέρει με στιλ και άνεση ρουχαλάκια, μαντηλάκια καθαρισμού, μπιμπερό, πιπίλες και πάνες, διατηρώντας τα πάντα οργανωμένα, ώστε να τα βρίσκει εύκολα και γρήγορα.

5) Travel Luggage

Μήπως το άτομο για το οποίο ψάχνετε δώρο λατρεύει τα ταξίδια, ή ταξιδεύει συχνά λόγω εργασίας; Τότε μια κομψή, ανθεκτική βαλίτσα θα είναι το απόλυτο δώρο! Είτε λατρεύει τις εκδρομές και τις ολιγοήμερες αποδράσεις, είτε λείπει μέρες ολόκληρες στο εξωτερικό, μια βαλίτσα καλής ποιότητας θα κάνει τα ταξίδια πιο απολαυστικά και ασφαλή – και θα του θυμίζει πόσο πολύ τον νοιάζεστε.

6) Τσαντούλες για Παιδιά

Τέλος μια παιδική βαλίτσα ή ένα backpack με παιχνιδιάρικο σχέδιο θα μάθει στο παιδί την αξία της καλής οργάνωσης και θα του χαρίσει αυτοπεποίθηση και αξιολάτρευτο στιλ!

Ανακάλυψε κι άλλες μοναδικές ιδέες για δώρα για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα στα καταστήματα Costas Theodorou!