Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Ταξίδι τα Χριστούγεννα; Ανακάλυψε 5 Ταξιδιωτικές Βαλίτσες της Samsonite

Ο Δεκέμβρης είναι τέλειος μήνας για ταξίδια, ειδικά σε πρωτεύουσες και χωριά της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης. Η μαγευτική Βιέννη, το κοσμοπολίτικο Λονδίνο και τα χωριά των Άλπεων και των δασών της Γερμανίας είναι φανταστικοί χειμωνιάτικοι προορισμοί – αρκεί φυσικά να έχεις εξασφαλίσει πρακτικές ταξιδιωτικές λύσεις, που θα κάνουν πραγματικά απολαυστικό το ταξίδι σου.

Όσοι ταξιδεύετε συχνά γνωρίζετε ήδη καλά πόσο πιο εύκολο, ευχάριστο και απολαυστικό μπορεί να κάνει ένα ταξίδι μια βαλίτσα με υψηλή ποιότητα και έξυπνο σχεδιασμό. Και όταν έχει την υπογραφή της Samsonite, μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

1) SAMSONITE HI-FI Spinner Expandable 55cm

Φανταστικό design, άριστη αντοχή και εξαιρετικά ελαφριά. Η Samsonite Hi-Fi είναι κατασκευασμένη από ειδικά σχεδιασμένο πολυπροπυλένιο, που προστατεύει τέλεια το εσωτερικό του.

Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του; Η εσωτερική απαλή επένδυση μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί, ενώ μια πανέξυπνη καινοτομία επιτρέπει στον χρήστη να διευρύνει το εσωτερικό της βαλίτσας και να χωρέσει ακόμη περισσότερα αντικείμενα, χωρίς συμβιβασμούς στην κομψότητα και την ευκολία στη μεταφορά.

Η Hi-Fi σχεδιάστηκε για ταξιδιώτες που λατρεύουν την πρακτικότητα και τις εύκολες μετακινήσεις: τα ροδάκια είναι εξοπλισμένα με ειδικές αναρτήσεις για την απορρόφηση των κραδασμών και την ελαχιστοποίηση του θορύβου κατά τη μεταφορά, ενώ τα εντυπωσιακά της χρώματα και το ακαταμάχητο στιλ της θα κλέψουν σίγουρα τις εντυπώσεις!

2) SAMSONITE CITYBEAT SPINNER EXP 66CM

Εμπνευσμένος από τη ζωντάνια και τον δυναμισμό της ζωής στις μεγαλουπόλεις. Η Samsonite CityBeat έχει σχεδιαστεί για όσους προτιμούν τον συνδυασμό μιας καταπληκτικής τιμής με την ποιότητα Samsonite, την απλότητα και την υψηλή λειτουργικότητα.

3) SAMSONITE MAGNUM SPINNER 75CM

Η Magnum είναι ένας αναζωογονητικός και απαράμιλλος συνδυασμός μικρού βάρους, εντυπωσιακού σχεδιασμού και του διάσημου συστήματος ασφαλείας 3 σημείων της Samsonite.

Η πείρα και η τεχνολογική εξειδίκευση των σχεδιαστών της Samsonite χαρίζουν στις βαλίτσες της τρομερή αντοχή με πολύ μικρό βάρος – και η Magnum είναι το απόλυτο παράδειγμα, καθώς αποτελεί το ελαφρότερο μοντέλο στην κατηγορία της.

Με το παιχνιδιάρικο, νεανικό της σχέδιο, που ξεχωρίζει για τις «κομμένες» του άκρες και την πανέξυπνη οργάνωση του εσωτερικού χώρου, η Magnum θα συντροφεύσει ιδανικά κάθε σας ταξίδι!

4) SAMSONITE S’CURE SPINNER 81CM

Και μιας και μιλάμε για ελαφρύ βάρος, ανακαλύψτε την πιο ελαφριά σειρά Samsonite που έχει κατασκευαστεί ποτέ: χάρη στο FlowliteTM, ένα νέο, επαναστατικό υλικό με βάση από πολυπροπυλένιο που μας επιτρέπει να φτιάχνουμε πολύ λεπτά τοιχώματα, τα οποία αντέχουν όμως χτυπήματα, γρατζουνιές και σκληρή χρήση για πάρα πολλά χρόνια. Με ιδανικό μέγεθος για ταξίδια στο εξωτερικό, θα προστατέψει ιδανικά τα πολύτιμα προσωπικά σας είδη.

5) SAMSONITE BASE BOOST SPINNER EXPANDABLE 78CM

Κλείνουμε με ένα μοντέλο από τη συλλογή Base Boost – μιας από τις δημοφιλέστερες και πιο οικονομικές σειρές Samsonite. Διαθέσιμη σε 5 διαφορετικά χρώματα, η Base Boost παραμένει ελαφριά και ανθεκτική και ξεχωρίζει για το trendy, σύγχρονο στιλ της.

Χάρισε άλλο στιλ και άνεση στις χειμερινές σου εξορμήσεις! Επισκέψου ένα κατάστημα Costas Theodorou ή ανακάλυψε ακόμη περισσότερες ταξιδιωτικές λύσεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!