Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Πώς να Επιλέξεις το Σωστό Ανδρικό Πορτοφόλι για τον Σύντροφο σου

Για να επιλέξετε το κατάλληλο πορτοφόλι για τον σύντροφό σας πρέπει να γνωρίζετε καλά το γούστο και τον τρόπο ζωής του, καθώς και τις ανάγκες του. 

Υπάρχουν, όμως, και κάποια άλλα πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει σωστά… 

Στιλ και Σχέδιο 

Τι προτιμά ο σύντροφός σας; Του αρέσει το κλασικό, το μοντέρνο ή το casual στιλ; Βεβαιωθείτε επίσης για το είδος του υλικού που προτιμά για τα προσωπικά του είδη (π.χ. δέρμα, ύφασμα, μέταλλο). 

Κάθε υλικό έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, το δέρμα είναι μια διαχρονική και ανθεκτική επιλογή, ενώ αναπτύσσει μια μοναδική πατίνα με την πάροδο του χρόνου που κάνει το πορτοφόλι απολύτως προσωπικό αντικείμενο. Αντίθετα, τα πορτοφόλια από καμβά ή ύφασμα είναι ελαφριά και μπορούν να προσφέρουν μια πιο casual ή σπορ εμφάνιση.

Προσέξτε, επίσης, λεπτομέρειες όπως η ραφή, το υλικό και η συνολική ποιότητα κατασκευής. Να θυμάστε πως ένα πορτοφόλι είναι μια επένδυση και πως ο σύντροφός σας πρέπει να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για πάρα πολλά χρόνια. 

Μέγεθος και χωρητικότητα

Παρατηρήστε λίγο τα αντικείμενα που συνήθως βάζει ο σύζυγός σας στο πορτοφόλι του. Προτιμά ένα λεπτό προφίλ για κάρτες και λίγα μετρητά ή χρειάζεται περισσότερο χώρο για αποδείξεις, κέρματα και άλλα αντικείμενα; Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα μέγεθος που θα χωρά άνετα τα πράγματά του χωρίς να είναι πολύ ογκώδες.

Τύπος Πορτοφολιού

Υπάρχουν πλέον τρεις βασικοί τύποι πορτοφολιού: το Bifold, η κλασική επιλογή με δύο τμήματα που διπλώνουν στη μέση. Είναι κατάλληλο για όσους μεταφέρουν μέτριο αριθμό καρτών και μετρητών. 

Μετά έχουμε το Trifold, που διαθέτει περισσότερα διαμερίσματα και είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος, υπάρχει και η θήκη καρτών: μινιμαλιστική και ιδανική για όσους προτιμούν να μεταφέρουν μόνο τις απαραίτητες πιστωτικές και χρεωστικές τους κάρτες.

Άλλα Χαρακτηριστικά

Ανάλογα με τις ανάγκες του συντρόφου σας, ίσως είναι καλό να προσέξετε και άλλα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, πολλά καινούργια πορτοφόλια διαθέτουν τεχνολογία αποκλεισμού RFID, που προστατεύουν τις κάρτες από ηλεκτρονικές κλοπές. 

Άλλο κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο όμως δεν έχουν πλέον όλα τα πορτοφόλια, είναι η ειδική θήκη για κέρματα, καθώς και θήκη ταυτότητας, χρήσιμη για γρήγορη πρόσβαση στην ταυτότητα χωρίς να χρειαστεί να βγει από το πορτοφόλι. 

Χρώμα

Τέλος, επιλέξτε ένα χρώμα που να συμπληρώνει την γκαρνταρόμπα του συζύγου σας. Τα κλασικά χρώματα, όπως το μαύρο, το καφέ ή το μπέζ, είναι ευέλικτα και συνδυάζονται εύκολα με πολλά διαφορετικά ρούχα.

Το πιο σημαντικό είναι το πορτοφόλι που θα επιλέξετε για τον σύντροφό σας να είναι τόσο λειτουργικό όσο και αισθητικά ελκυστικό, καθώς και να ανταποκρίνεται στο στιλ και τις ανάγκες του. Κι αν έχετε αμφιβολίες, απλά ζητήστε τη γνώμη του!