Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Πώς να Επιλέξετε την Κατάλληλη Τσάντα για Κάθε Στιγμή της Ημέρας

Η γυναικεία τσάντα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μας εμφάνιση όχι μόνο επειδή μας επιτρέπει να μεταφέρουμε άνετα και με ασφάλεια τα προσωπικά μας είδη, αλλά και επειδή συμπληρώνει στιλιστικά κάθε μας outfit οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. 

Όμως, με τόσα σχέδια, χρώματα, στιλ και τύπους τσάντας, καμιά φορά δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε! Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πάντα τη σωστή επιλογή…  

Από τις 9 π. μ. έως τις 5 μ. μ. 

Αν εργάζεσαι και εκτός σπιτιού, τότε πρέπει να επιλέξεις μια τσάντα που δεν θα προδώσει το look σου αλλά και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της δουλειάς σου. Μια καλοδιαλεγμένη tote ή κάτι παρόμοιο σε ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο, καφέ ή μπεζ θα είναι ιδανική επιλογή. Βεβαιώσου μόνο ότι θα είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει τα απαραίτητα επαγγελματικά σου αξεσουάρ, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Για τις περιστασιακές σου εξόδους αυτές τις ώρες της ημέρας, προτίμησε μια crossbody μεσαίου μεγέθους ή μια shoulder bag για άνεση και ευκολία, επιλέγοντας χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε μια πιο χαλαρή και casual εμφάνιση.

Από τις 12 μ. μ. έως τις 5 μ. μ.

Αυτές οι ώρες είναι συνήθως αφιερωμένες σε μεσημεριανές συναντήσεις ή εκδρομές. Διάλεξε, λοιπόν, μια ευέλικτη handbag ή ένα σικ backpack που σίγουρα θα μεταφέρει όλα σου τα προσωπικά αξεσουάρ ξεκούραστα όσο κι αν περπατήσεις.

Όσον αφορά το χρώμα, προτίμησε κάτι έντονο ή ένα statement κομμάτι για να κάνεις την εμφάνισή σου ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. 

 

 

Μεσημεριανό Γεύμα 

Για το γευστικό μεσημεριανό σας διάλειμμα, η καλύτερη επιλογή είναι πάντοτε ένα κομψό backpack, αλλά και μια τσάντα hobo ή μια bucket bag, ειδικά αν έχει διασκεδαστικά και ζωντανά χρώματα ή σχέδια για να προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνισή σου! 

Από τις 5 μ. μ. έως τις 9 μ. μ.

Οι ώρες που βγαίνεις για ένα ραντεβού, ένα δείπνο ή μια βραδινή εκδήλωση απαιτούν μια μικρότερη clutch, μια wristlet ή και μια στιλάτη mini-bag. Μη φοβηθείς ένα κομμάτι με πολυτελή υλικά, όπως γνήσιο δέρμα ή αξεσουάρ από μέταλλο και με μια κάποια… υπερβολή! 

Από τις 9 μ. μ. και μετά

Στις βραδινές σου εξόδους, είτε πρόκειται για κοκτέιλ πάρτι είτε για μια επίσημη εκδήλωση, μια μικρή clutch ή ένας κομψός «φάκελος» θα συμπληρώσει ιδανικά τη βραδινή σου ενδυμασία. Κινήσου σε κομμάτια με έντονα αξεσουάρ, μεταλλικά φινιρίσματα και κομψές λεπτομέρειες.

Ψώνια ή άλλες Εξωτερικές Εργασίες

Οι καλύτερες επιλογές για τα ψώνια σου ή οποιαδήποτε άλλη δουλειά εκτός σπιτιού είναι μια μεσαίου μεγέθους crossbody, ένα στιλάτο backpack ή μια tote με αρκετές θήκες για άψογη οργάνωση. Φρόντισε να είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και φερμουάρ μεγάλης αντοχής.

 

Μην ξεχνάς να λαμβάνεις υπόψη την εποχή, το προσωπικό σου στιλ και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε περίστασης όταν επιλέγεις τσάντα! Τσάντες σε ουδέτερα χρώματα είναι πάντοτε απαραίτητες για κάθε γκαρνταρόμπα, αλλά η ύπαρξη μερικών statement κομματιών για ειδικές εκδηλώσεις θα προσθέσει φινέτσα στη συλλογή σου. 

Μην ξεχνάς βέβαια να δίνεις προσοχή και στη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας ότι η τσάντα που επιλέγεις ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας όσον αφορά το μέγεθος, τις θήκες και την ευκολία στη μεταφορά και τη χρήση.