Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Σου Προτείνουμε 4 Βολικές Cabin Bags για τα Mini-Trips σου στην Κύπρο

Η Κύπρος μας έχει αμέτρητα πανέμορφα τοπία και μαγευτικούς προορισμούς που σε προσκαλούν να τους ανακαλύψεις!
Αν προτιμάς να εξερευνήσεις τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού με ολιγοήμερες αποδράσεις, το μυστικό για ένα απολαυστικό ταξίδι είναι η καλή παρέα και μια βολική, πρακτική βαλίτσα που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες σου.

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις 4 βολικές Cabin Bags από τα καταστήματα COSTAS THEODOROU που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα mini-trips σου στην Κύπρο!

1. AMERICAN TOURISTER AIRMOVE Spinner


Σπορ διάθεση και δυναμική σχεδίαση συνδυάζονται μοναδικά στο μοναδικό αυτό μοντέλο της διάσημης σειράς Air Move της American Tourister.
Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο μεγάλης αντοχής, είναι σχεδιασμένη να αντέχει τις… προκλήσεις: με διπλές ρόδες για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα και άνεση στη μεταφορά, ανεξάρτητα από το βάρος των πραγμάτων στο εσωτερικό της, δεν επιτρέπει στα ρούχα και τα προσωπικά σας είδη να μετακινούνται ανεξέλεγκτα, επιτρέποντάς σας παράλληλα να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Τέλος, η κλειδαριά συνδυασμού TSA εξασφαλίζει επιπρόσθετη ασφάλεια.

2. SAMSONITE C-LITE Spinner Expandable


Με την υπογραφή της Samsonite, που είναι συνώνυμο της ποιότητας, της προηγμένης τεχνολογίας και του εμβληματικού design, η C-Lite Cabin Luggage δεν χρειάζεται πολλά για να σας πείσει.
Μέλος μιας από τις κορυφαίες σειρές ταξιδιωτικών αποσκευών των τελευταίων χρόνων, υπόσχεται μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία και μοναδική άνεση, με διπλές ρόδες κύλισης και μακρόστενη, διπλή χειρολαβή, για ευκολότερο τράβηγμα. Αυτό που ξαφνιάζει, ωστόσο, είναι η εκπληκτικά ελαφριά της κατασκευή – ιδανικό χαρακτηριστικό για απρογραμμάτιστες αποδράσεις που αποφασίζονται στη στιγμή!

3. FLYING HORSE Cabin Luggage


Το Cabin μοντέλο της Flying Horse έχει ως προτεραιότητά του την ευκολία στη χρήση. Με δύο πρακτικές τσέπες μπροστά για εύκολη πρόσβαση σε προσωπικά σας είδη, είναι σχεδιασμένη να κυλά όρθια, ώστε να μην επιβαρύνει το χέρι και τον ώμο.
Με δύο χειρολαβές (η μία επεκτάσιμη), ευρύχωρες θήκες και ρυθμιζόμενους ιμάντες συμπίεσης στο εσωτερικό, διατηρεί τα πάντα στη θέση τους, όπως ακριβώς τα έχετε τακτοποιήσει, όσες φορές κι αν… αναποδογυρίσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

4. AMERICAN TOURISTER WAVEBREAKER DISNEY Spinner


Κλείνουμε με την πιο… παιχνιδιάρικη από τις επιλογές μας!
Η συλλογή WaveBreaker Disney Comics χαρίζει μια εντελώς διαφορετική νότα στο ταξίδι, με φανταστικά χρώματα και τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney σε πρώτο πλάνο. Ο Μίκυ, η Μίνι και, φυσικά, ο ευέξαπτος μα πάντα ξεκαρδιστικός Ντόναλντ προσφέρουν μια διασκεδαστική και συνάμα νοσταλγική αίσθηση στις εξορμήσεις μας, διατηρώντας παράλληλα όλα τα προσωπικά μας είδη απόλυτα προστατευμένα και άριστα οργανωμένα στο εσωτερικό της αποσκευής.
Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από ταξιδιωτικές βαλίτσες εδώ και βρείτε την ιδανική βαλίτσα για κάθε μέλος της οικογένειας!