Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Ταξιδάκι με το Μωράκι σας; Σας Έχουμε το Ιδανική Mummy Backpack!

Αν είσαι νέα μαμά, θα έχεις ήδη καταλάβει ότι η μετάβαση στη μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση! Είναι αλήθεια ότι η φροντίδα ενός μωρού είναι απαιτεί στοργή, χρόνο και, φυσικά, τα απαραίτητα εφόδια. 

Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό κάθε μανούλα να έχει πάντοτε μαζί της μια πρακτική τσάντα που θα μπορεί να χωρέσει εύκολα ό,τι χρειάζεται για την περιποίησή του – χωρίς φυσικά να επηρεάζεται το στιλ και η εμφάνισή της! 

Ανακαλύψτε, λοιπόν, το ιδανικό mummy backpack, το Himawari Mummy Bag, που είναι βολικό, στιλάτο, καθώς και σχεδιασμένο να χωρά τα πάντα. 

Το Απόλυτο Mummy Backpack

Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε σε ένα backpack φτιαγμένο για μαμάδες είναι, φυσικά, οι θήκες και ο εσωτερικός του χώρος! Το Himawari Mummy Bag διαθέτει μεγάλο εσωτερικό αλλά και εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες, προσφέροντας έτσι άφθονες επιλογές οργάνωσης. 

Το εσωτερικό του backpack είναι σχεδιασμένο να διευκολύνει την τακτοποίηση και να κρατά το καθετί στη θέση του, ώστε να μπορείτε να βρείτε κάθε φορά αυτό που ψάχνετε εύκολα, με μία μόνο κίνηση: ξεχωριστά διαμερίσματα και θήκες κρατούν χωριστές τις βρεγμένες από τις καθαρές πάνες, τα μπιμπερό, τα μπουκάλια και τις κρέμες του μωρού. Πρακτικά φερμουάρ επιτρέπουν να εντοπίσετε με μια ματιά που βρίσκεται το καθετί και να κλείσετε πάλι γρήγορα το backpack, χωρίς να πάρετε στιγμή τα μάτια σας από το μωρό.  

Εξίσου σημαντικό, όμως, σε ένα mummy backpack είναι και το υλικό κατασκευής του! Χρειαζόμαστε κάτι ανθεκτικό και αδιάβροχο, καθώς ο καιρός έχει συχνά το ίδιο ξαφνικές εναλλαγές με το μωρό μας! 

Με αδιάβροχη εξωτερική επίστρωση και 2 αδιάβροχες θήκες για την πετσέτα και τις σαλιάρες του μωρού ή τις πάνες του, το Himawari Mummy Bag είναι κατασκευασμένο από υψηλής ανθεκτικότητας πολυεστερικό τουίλ, με ενισχυμένες ραφές – ειδικά στους ιμάντες των ώμων και τη χειρολαβή, ώστε να αντέχει άνετα το βάρος του εσωτερικού του κατά τη μεταφορά. 

Όπως είπαμε, όμως, μια μαμά δεν πρέπει να θυσιάζει ποτέ την εμφάνιση και το στιλ της! Με την κομψή του σχεδίαση και το καλοδουλεμένο του ύφασμα, το Himawari Mummy Bag μπορεί να συνοδέψει άψογα κάθε σας έξοδο για βόλτα, ψώνια ή για κάποιο ταξίδι, ενώ η πλάτη και οι ιμάντες έχουν ειδική επένδυση για να πέφτουν απαλά στους ώμους, όσο πράγματα κι αν έχετε χωρέσει στο εσωτερικό του. 

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων που διαθέτουμε στα καταστήματα COSTAS THEODOROU!