Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Τα πιο Χαριτωμένα και Οικονομικά Backpacks για Μαμάδες

Ας το παραδεχτούμε: «μαμά» σημαίνει πολλά πράγματα, και ένα από αυτά είναι… «βαστάζος»!

Συχνά βλέπουμε τις μαμάδες να κουβαλούν τσάντες με κάθε λογής αξεσουάρ για τη φροντίδα του μωρού ή του παιδιού, από πιπίλες, μωρομάντηλα και αντισηπτικά, μέχρι παγούρια, πάνες, μαρκαδόρους και αλλαξιές ρούχων, παιχνίδια, καπελάκια και κάποια σνακ – χώρια από τα δικά της προσωπικά αντικείμενα. 

Είναι ανάγκη λοιπόν να διαθέτει η μαμά μια τσάντα που θα είναι πιο κομψή από την τσάντα-αλλαξιέρα του βρεφικού καροτσιού, αλλά και πιο πρακτική από τα αγαπημένα μας τσαντάκια ώμου και θα μας επιτρέπει να έχουμε τα χέρια μας ελεύθερα ώστε να μπορεί να κρατήσει ή να σηκώσει το μωρό ανά πάσα στιγμή. 

Με μία λέξη, χρειάζονται ένα εργονομικό και ανθεκτικό backpack! Δείτε τις προτάσεις μας…

Για την Αθλητική Μαμά

Backpacks με έμφαση στην ευελιξία, πολλαπλές τσέπες, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρύχωρης τσέπης ειδικά για τα προσωπικά αντικείμενα της μαμάς είναι ιδανικά για μαμάδες που λατρεύουν την άθληση και θέλουν να παίρνουν το μωρό τους μαζί όταν βγαίνουν για περπάτημα ή γυμναστική. Συχνά, τα μοντέλα αυτά συνδυάζονται με μίνι αλλαξιέρα με αφρό μνήμης που πλένεται στο πλυντήριο.

Κομψά και ανθεκτικά, προσφέρουν άφθονο χώρο αποθήκευσης τόσο για το μωρό όσο και για τα πράγματα της μαμάς.

Για Όλες τις Ώρες

Backpacks που έχουν ως προτεραιότητα τον κομψό σχεδιασμό και την πρακτικότητα είναι ιδανικά για όλες τις ώρες. 

Διαθέτουν τσέπες διαφορετικής χωρητικότητας, συμπεριλαμβανομένων μονωμένων για μπιμπερό, μια ειδική τσέπη για αλλαξιέρα και ένα μπροστινό τμήμα για τα απαραίτητα της μαμάς. Μεταφέρονται αλλά και καθαρίζονται εύκολα, είναι ελαφριά και προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα απαραίτητα για το μωρό. 

Για την… Ταξιδιάρα

Υπάρχουν σακίδια πλάτης σχεδιασμένα για συχνούς ταξιδιώτες, με στιβαρή κατασκευή και αρκετά πιο ανθεκτικά υλικά. Περιλαμβάνουν στρώμα αλλαγής ρούχων, ιμάντες για καροτσάκι και πολλαπλές τσέπες για οργάνωση. Μεγάλης αντοχής και ευρύχωρα, είναι καλή επιλογή για ταξιδιάρες μαμάδες αλλά και μπαμπάδες.

Για τη Μοδάτη

Αυτό το κομψό backpack έχει ως πρώτιστη προτεραιότητα τον συνδυασμό πρακτικότητας και μοντέρνου στιλ. Μοιάζει λοιπόν περισσότερο με fashion item παρά με την κλασική τσάντα πάνας. 

Συχνά έχει εξωτερικά ψεύτικο δέρμα, λεπτομέρειες από μέταλλο και ευρύχωρο εσωτερικό με πολλά διαμερίσματα. Στιλάτη και ευέλικτη, είναι κατάλληλη για διάφορες περιστάσεις και όχι μόνο για εξόδους με το μωρό. 

Για την «Καλοκαιρινή»

Αυτό το σακίδιο πλάτης έχει ένα μοναδικό boxy σχήμα, προσφέροντας ένα ευρύχωρο εσωτερικό με πολλαπλές τσέπες. Περιλαμβάνει ειδικό σχεδιασμό για αλλαγή ρούχων και μπορεί να συνδεθεί σε βρεφικό καροτσάκι, καθιστώντας το ιδανικό για περιστάσεις στις οποίες το μωρό πρέπει να μεταφερθεί για αρκετή ώρα έξω — όπως σε μια καλοκαιρινή απογευματινή εξόρμηση, όντας μοντέρνο, ευρύχωρο και εύκολο στον καθαρισμό.

Όταν επιλέγουμε backpack για μαμάδες, είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη τις ατομικές προτιμήσεις, τον τρόπο ζωής και τις ιδιαίτερες ανάγκες  τόσο του μωρού όσο και της μαμάς. Το καλύτερο σακίδιο πλάτης είναι αυτό που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με ένα στιλ που εναρμονίζεται με το γούστο και τις καθημερινές δραστηριότητες της μαμάς.