Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Επιστροφή στο Σχολείο: Τα καλύτερα Σακίδια και Βαλίτσες για τους Μικρούς Μαθητές!

Τα καταστήματα Costa Theodorou είναι συνώνυμο της ποικιλίας, της ποιότητας και της άνεσης σε κάθε είδους τσάντες — και στις σχολικές!

Τώρα, λοιπόν, που τα σχολεία ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε μια τεράστια γκάμα από σχολικές τσάντες για μαθητές κάθε ηλικίας — ακόμη και για όσους πάνε νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού. 

Δείτε παρακάτω 3 από τα πιο αγαπημένα μας picks! 

1. BACKPACK S – DONALD STARS 

Διακοσμημένη με έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες της Disney, τον οξύθυμο μα καλόκαρδο Ντόναλντ, το απίστευτα χαριτωμένο αυτό backpack θα κάνει το προσωπάκι τους να χαμογελά κάθε πρωί καθώς το φορούν για να πάνε σχολείο! 

Σχεδιασμένο για παιδιά από 3 έως 9 ετών, διαθέτει δύο μεγάλα διαμερίσματα με εσωτερικά χωρίσματα για βιβλία, τετράδια και μολύβια, και ιμάντες αλλά και πλάτη με μαλακή επένδυση ώστε να είναι άνετο στην εφαρμογή. 

2. BACKPACK S – DUCK DODIE

Η πάπια Dodie είναι το νέο μέλος της οικογένειας Happy Sammies! Αυτός ο γλυκούλης και αξιολάτρευτος χαρακτήρας διακοσμεί αυτή τη σχολική τσάντα της διάσημης πλέον σειράς, που είναι κατασκευασμένη εξωτερικά εξολοκλήρου από το οικολογικό ύφασμα RPET, το οποίο παράγεται από ανακυκλωμένες ίνες και μειώνει αποτελεσματικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. 

Η γλυκιά φατσούλα στη σχολική τους τσάντα θα τους κρατά συντροφιά ενώ ταξιδεύουν, πηγαίνουν στο σχολείο, κοιμούνται ή βρίσκονται στο σπίτι, ενώ παράλληλα συμβάλλουν σε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής, διατηρώντας τα προσωπικά τους είδη ασφαλή και τακτοποιημένα. 

3. BACKPACK S – HEDGEHOG HARRIS

Από την ίδια οικογένεια των Happy Sammies, έχουμε και τον αξιολάτρευτο και αγαπησιάρη σκαντζόχοιρο Harris.  Από το ίδιο οικολογικό υλικό και με ένα υπέροχο γαλαζοπράσινο χρώμα, θα γίνει ο αγαπημένος τους σύντροφος για τη νέα σχολική χρονιά, κάνοντας τα μελαγχολικά αγουροξυπνήματα του φθινοπώρου πιο χαρωπά και ευδιάθετα! 

Διαθέτει πρακτικά εσωτερικά διαμερίσματα και επιπλέον ιμάντα που περνά μπροστά, από την κοιλιά και τον θώρακα, για να μη γλιστρά η τσάντα από τους ώμους. 

 

Η σωστή σχολική τσάντα για κάθε παιδί είναι ένας συνδυασμός πρακτικότητας, άνεσης αλλά και… στιλ, που θα ταιριάξει και θα αναδείξει την προσωπικότητα κάθε παιδιού. 

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές σε σχολικές τσάντες και άλλα είδη σε κάθε φυσικό κατάστημα Costas Theodorou και στο ανανεωμένο μας e-shop!