Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Τσάντες & Πορτοφόλια: Πώς να Επιλέξεις το Κατάλληλο Αξεσουάρ για το Φθινόπωρο!

Οκ, μπορεί η σκέψη του καλοκαιριού που μας πέρασε να μας μελαγχολεί κάπως, ας μην ξεχνάμε όμως ότι μαζί με το φθινόπωρο έρχεται και το καθιερωμένο φρεσκάρισμα στην γκαρνταρόμπα μας που μπορεί να μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση. 

Και επειδή κάθε χρονιά έχει τις δικές της απαιτήσεις —και τάσεις της μόδας— μια ανανέωση σε τσάντες και αξεσουάρ είναι απολύτως απαραίτητη! 

Έχοντας παρακολουθήσει λοιπόν τα trends που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο του 2023, έχουμε συγκεντρώσει τέλεια tips για να επιλέξεις το κατάλληλο αξεσουάρ! 

Πλούσια χρώματα

Το φθινόπωρο είναι γνωστό για τη ζεστή και γήινη χρωματική του παλέτα. Στα καταστήματα Costas Theodorou θα βρείτε backpacks, βραδινές και καθημερινές τσάντες αλλά και γυναικεία πορτοφόλια σε βαθιά μα πλούσια χρώματα, όπως το μπορντό, το πράσινο του δάσους, το μουσταρδί και οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ.

Υφή & Υλικά

Στη συλλογή μας υπάρχουν τσάντες από υλικά που «δένουν» τέλεια με την εποχή, όπως σουέτ, αυθεντικό δέρμα και ανθεκτικά οικολογικά υφάσματα, που προσδίδουν βάθος και ζεστασιά στα φθινοπωρινά σας ρούχα. Οι αντικέ λεπτομέρειες από χρυσό και ορειχάλκινο θα συμπληρώσουν όμορφα τα φθινοπωρινά χρώματα.

Ευελιξία

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τσάντα που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με μια ποικιλία ρούχων. Τα ευέλικτα στιλ, όπως οι τσάντες tote, οι crossbody και τα backpacks είναι, ακριβώς για αυτόν τον λόγο, εξαιρετικές επιλογές, τόσο για πρωινά και casual outifits, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις.  

Μέγεθος

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, κινηθείτε καλύτερα σε μια μεσαίου μεγέθους τσάντα με έξυπνα διαμερίσματα, που θα μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα,  ή και σε μια μικρότερη τσάντα για πιο μίνιμαλ εμφανίσεις.

Λειτουργικότητa

Πάνω από όλα, το νέο σας φθινοπωρινό αξεσουάρ, είτε πρόκειται για πορτοφόλι είτε για τσάντα, πρέπει να κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Κάθε κομμάτι της συλλογής μας ξεχωρίζει για τις έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και τις άφθονες επιλογές αποθήκευσης σε εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες. 

Samsonite, Himawari, American Tourister, Emily & Noah, Feretti, Gabor — μερικά μόνο από τα διεθνούς φήμης brands που ξεχωρίζουν στη συλλογή από φθινοπωρινές τσάντες και αξεσουάρ στα καταστήματα Costas Theodorou για τη φανταστική τους σχεδίαση και την ποιότητα κατασκευής τους. 

Εξερευνήστε τη συλλογή μας στα καταστήματα Costas Theodorou, και κάντε το πρώτο βήμα για φθινοπωρινά outfits που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα κλέψουν τις εντυπώσεις!