Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Οι Κυρίαρχες Τάσεις στις Τσάντες για το Φθινόπωρο του 2023!

Οι πρώτες κολεξιόν έχουν προκαλέσει αίσθηση αποκαλύπτοντας τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη μόδα  το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2023-2024. 

Κυρίαρχο trend στις τσάντες είναι η «ήσυχη πολυτέλεια»: σχέδια που ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και τη χλιδή τους, αλλά με μια διαχρονικότητα που θα τις κρατήσει στην γκαρνταρόμπα μας για πολλά χρόνια. 

Πειραματιστείτε στιλιστικά με ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής μας! 

Red Rules

To κόκκινο είναι το χρώμα που δεσπόζει στις χειμερινές προτάσεις όλων των κορυφαίων οίκων για τη νέα σεζόν — όχι μόνο σε ρούχα, αλλά και σε τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. 

Statement αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν φέτος, όπως η φανταστική αυτή επιλογή σε shoulder bag της EMILY & NOAH με καπιτονέ, ανάγλυφο σχέδιο και λεπτοδουλεμένα φινιρίσματα για ένα ακαταμάχητα κομψό αποτέλεσμα, ή το κόκκινο της φωτιάς σε αυτή Small Tote Bag της FERETTI από γνήσιο δέρμα. 

Chain Handles 

Οι αλυσίδες, είτε ως απλό διακοσμητικό είτε ως handles, είναι άλλο ένα δυναμικό trend του φετινού χειμώνα. Με το μεταλλικό τους στοιχείο, κάνουν αμέσως την τσάντα να ξεχωρίσει αναβαθμίζοντας ακόμη και το πιο απλό outfit. 

Σε αυτή τη Large Shopper Bag της FERETTI, που είναι διαθέσιμη σε ροζ, γαλάζια και γκρι παλ απόχρωση, η χρυσή αλυσίδα όχι μόνο τραβάει την προσοχή αλλά και αναδεικνύει το διακριτικό μα φινετσάτο σχέδιο και το αυθεντικό της δέρμα. Στην Anita Hobo bag της GABOR, η αλυσίδα είναι μια μικρή μόνο λεπτομέρεια στο τελείωμα του handle, αλλά κάνει τρομερή αντίθεση με τη βαθιά μαύρη απόχρωση που κυριαρχεί στο σχέδιό της. 

Οι αλυσίδες έρχονται φέτος τον χειμώνα σε διάφορα μεγέθη: σε αυτή την Quilted Handbag της FERETTI, με το απαλό χρώμα και το ασημί κούμπωμα, οι μικροί κρίκοι κάνουν πιο διακριτική την παρουσία τους, σε αντίθεση με αυτό το κομμάτι, όπου δεσπόζουν πάνω στο μονόχρωμο μοτίβο. 

Clutch Bag

Οι clutch τσάντες είναι διαχρονικά items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα. Φέτος, όμως, έρχονται πολύ πιο δυναμικά στο προσκήνιο σε διάφορα μεγέθη και στιλ, ενθουσιάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς fashion lovers. Ρίξτε για παράδειγμα μια ματιά σε αυτή τη δερμάτινη cluctch handbag της FERETTI

Οι Minimal Τσάντες

Οι minimal τσάντες επίσης θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν, συνδυάζοντας πρακτικότητα, άνεση και απλότητα, κάνοντας εύκολο τον συνδυασμό με κάθε πρωινή, απογευματινή ή  βραδινή εμφάνιση. 

Δείτε, για παράδειγμα, την επιτομή της απλότητας σε αυτή τη Shopper Nikki της EMILY & NOAH, την απέριττη κομψότητα στο backpack της σειράς και την ασύγκριτη γοητεία του μίνιμαλ σχεδιασμού στη shoulder bag

Επισκεφτείτε το eshop ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα Costas Theodorou και αρχίστε σήμερα κιόλας τη χειμερινή σας ανανέωση!