Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30
Call 22 508000
Free shipping on all orders over €30

Το Τέλειο Αξεσουάρ για τους Μικρούς Φίλους που Πρέπει να Έχετε Μαζί σας σε Κάθε Εκδρομή!

Η καλή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για καλή υγεία και ευεξία. Κι αν ισχύει αυτό για τους μεγάλους, τόσο περισσότερο είναι αλήθεια για τα μικρά παιδιά! 

Πράγματι, μια από τις καλύτερες συνήθειες που μπορούν να αποκτήσουν τα μικρά μας ζουζούνια, ειδικά τώρα, που το σχολείο έχει αρχίσει και περνούν αρκετές ώρες της ημέρας μακριά από την επίβλεψή μας, είναι να πίνουν τακτικά αρκετό νερό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. 

 Κι αν αυτή είναι μια συνήθεια που πρέπει να μάθουν, ένα παιδικό παγουράκι Finelife είναι το καλύτερο δώρο για τη νέα σχολική χρονιά! 

 

Παιδικά Παγούρια Finelife! 

Τα παιδικά παγούρια Finelife, με τεχνολογία διπλού τοιχώματος και αεροστεγή σφράγιση, είναι σχεδιασμένα να βοηθούν τα παιδιά να διατηρούν το νερό και τα αγαπημένα τους ροφήματα στη θερμοκρασία που θέλουν, παγωμένα, δροσερά ή ζεστά, 24 ώρες την ημέρα. 

Έτσι, μπορούν να τα απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται! 

Χαριτωμένη Σχεδίαση – Ανθεκτική Κατασκευή

Κάθε παγούρι Finelife κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι που δεν σπάει όσο κι αν… προσπαθήσει το παιδί! 

Τα καπάκια είναι φτιαγμένα από ειδικό BPA-Free πλαστικό, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή διαρροή. Θα μπορούν έτσι να το μεταφέρουν εύκολα στη σχολική τους βαλίτσα μαζί με τα βιβλία και τα τετράδιά τους! 

Πρακτικές & Έξυπνες Λύσεις 

Με το χαριτωμένο τους σχέδιο, τα απαλά τους χρωματάκια, τα γλυκά ζωάκια και τις πρακτικές διαστάσεις, τα παγουράκια Finelife τραβούν αμέσως την προσοχή των παιδιών και γίνονται γρήγορα η πιο αγαπημένη τους συντροφιά! 

 

Παράλληλα, κάτω από το καπάκι κρύβεται ειδικός μηχανισμός με καλαμάκι, που επιτρέπει στο παιδί να πίνει εύκολα και… παιχνιδιάρικα μικρές γουλιές κι έτσι να ενυδατώνει καλά τον οργανισμό του όλη μέρα, στο σχολείο, σε μια εκδρομή ή σε οποιαδήποτε οικογενειακή εξόρμηση!  

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα επισκεφθούν τα καταστήματα του Costas Theodorou και δείτε από κοντά τις διάφορες επιλογές σε παγουράκια Finelife